De UIT agenda!

Heeze Leeft!

> 19 mei 

> Gemeentehuisplein Heeze

Heeze Leeft is een evenement voor jong en oud, met muziek, eten, drinken, een braderie met een geweldige sfeer en veel gezelligheid!  


Wagenspel Leende

> 15 juni

> Kaetsveld (op het pleintje bij Coop Sint Jan)

Wagenspel van Toneelvereniging KNAL met aandacht voor het 550 jarig kerkjubileum.

De première vindt plaats op zaterdagavond 15 juni om 19:30 uur in Leenderstrijp op het Kaatsveld, en valt samen met de start van Strijp Kermis. Van de hand van Leendenaar André Verhees, die tevens de regie op zich zal nemen, zal een nieuw en eigentijds toneelspel worden opgevoerd.


Brabantsedag Heeze

> 25 augustus 

> Heeze

De Brabantsedag is een begrip in Brabant, Nederland en zelfs daarbuiten. 

Maar liefst 16 wagenbouwers groepen met circa tweeduizend acteurs trekken door de straten van Heeze met indrukwekkende huizenhoge theaterdecors. Het publiek wordt geboeid met expressief of juist vertederend toneelspel. De grootste theaterparade van het jaar begint om 13.30 uur. De pre-parade begint om 12.30 uur. Bezoekers worden de hele dag vermaakt van 10.00 tot 19.00 uur op de sfeervolle locaties, waar een compleet programma kan worden ervaren met tentoonstellingen, muziek, (straat)theater, vermaak, vertier en horeca.


Bloemencorso Valkenswaard

> 13 t/m 15 september

> Valkenswaard

Corso Valkenswaard is een jaarlijkse dahlia parade met gigantisch hoge wagens, straatartiesten en showbands. Gemaakt van honderdduizenden bloemen en door menskracht voortgeduwd! Een kleurrijke beleving en gratis te bezoeken!


Streekmarkt Leenderstrijp

> voorjaar 2025  

> Kaetsveld (op het pleintje bij Coop Sint Jan)

Een levendige markt met streekproducten, oude ambachten, creatieve activiteiten, aangevuld met live muziek, gezelligheid en volop gelegenheid voor een hapje en een drankje. Ook voor kinderen is er voldoende vertier. Kortom een markt met bijzondere snuisterijen én sfeer: wat wil je nog meer?


Trekker Trek Leende

> 10 en 11 mei 2025 

> Strijperdijk 13

Zoals gewoonlijk vindt het Trekker Trek evenement plaats op ons terrein. De supersport 5 ton klasse zal hier rond 18:00 het evenement openen op zaterdag en de zondag staat bekend als een gezellige dag om met vrienden en familie te komen kijken naar diverse landbouwklasse. Mocht al het spektakel buiten gedaan zijn, gaat het in de tent verder. Let op!! Hierdoor is er even niet de rust op onze camperplaats, zoals u gewend bent...

"geen geloei in de wei van onze koeien in folklore, maar gebrom van ronkende motoren"