#camperplaatsstreejp #visitheezeleende #vakantie #rust

LEUK OM TE GEVEN

Geef een overnachting cadeau

Iedereen wordt blij van natuur en vakantie. Wilt u iemand blij maken of verrassen  met een ontspannen verblijf bij camperplaats Streejp

Geef een overnachting cadeau >

Overnachting één persoon € 17,00
Toeristenbelasting per persoon € 1,00
TOTAAL voor één persoon € 18,00
Overnachting 2 personen € 18,00
Toeristenbelasting 2 personen € 2,00
TOTAAL vóór 2 personen € 20,00

Zijn er specifieke regels voor het maken van een reservering?

Reservering is optioneel. Bij Camping Leenderstrijp verwelkomen we zowel gasten met als zonder reservering.

Zijn er bepaalde faciliteiten die beschikbaar zijn voor gasten die een reservering maken?

Er zijn geen extra faciliteiten beschikbaar voor gasten die een reservering maken. Alle gasten kunnen genieten van dezelfde moderne sanitaire voorzieningen en prachtige omgeving.

Kan ik een specifieke staanplaats reserveren?

Nee, bij Camping Leenderstrijp is het niet mogelijk om een specifieke staanplaats te reserveren. U kunt bij aankomst zelf een beschikbare plek kiezen die het beste bij uw wensen past.

Zijn er verplichte reserveringsperiodes?

Nee, er zijn geen verplichte reserveringsperiodes bij Camping Leenderstrijp. U bent het hele jaar door welkom om te genieten van onze prachtige locatie.

Is er een minimum aantal nachten vereist voor een reservering?

Nee, er is geen minimum aantal nachten vereist voor een reservering bij Camping Leenderstrijp. U bent vrij om te kiezen hoe lang u wilt verblijven.

Voordeliger kamperen met een maandplek of een (voor-/na-) seizoenplaats.

De camper onbezorgd laten staan en voor een langere tijd genieten van de rust, stilte en natuur. Dat kan met de langere verblijfsmogelijkheden.

Een voorseizoen van april t/m juni (incl. Pasen, Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren) is een geliefd arrangement waarbij men zelf een plekje kan kiezen en voordelig kampeert tijdens de populaire ‘HePi weekenden’.

Ook een naseizoensplaats behoort tot de mogelijkheden. In de maanden september en oktober (incl. herfstvakantie) kamperen voor een zeer voordelig tarief.

Een andere mogelijkheid is een maandplaats. Hierbij kiest men zelf een periode van langer dan 28 nachten voor €15,50 (laagseizoen) of €19,50 (hoogseizoen) per nacht.

Zowel maandplaatsen als voor-, na- en seizoenplaatsen zijn inclusief  onbeperkt 100% zon-verwarmd warm water in ons moderne sanitair met ruime douches. Ook (een vaste hoeveelheid) stroom, internet en de toeristenbelasting zijn bij de prijs inbegrepen.

Tarieven

TARIEVEN 2024

Wij bieden ruime en goed uitgeruste staanplaatsen tegen aantrekkelijke prijzen. Geniet van onze gastvrije omgeving en profiteer van een overnachting inclusief alle basisvoorzieningen zoals stroom, watertappunten, lozen vuilwater en toiletcassette, gratis Wifi en modern sanitair.

 

------>> Overnachting € 20,00

 

Dit tarief geldt voor maximaal 2 personen per staanplaats. 

Voor kinderen (<16 jaar) en honden tellen we geen extra kosten, voor hen bieden we ook geen extra faciliteiten aan. 

Voor meer dan 2 personen per staanplaats (>16 jaar) vragen wij € 2,50 p.p.p.n.

De tarieven zijn inclusief bovengenoemde basisvoorzieningen en toeristenbelasting*, en gelden voor een 24-uurs verblijf. 

 

De betaling kunt u voor vertrek in een enveloppe in de brievenbus doen, voorzien van uw (verblijf)gegevens en kenteken. Enveloppe en brievenbus vindt u beide in ons informatiehuisje.

*Toeristenbelasting in de gemeente Heeze-Leende bedraagt € 1,00 per persoon per nacht, ongeacht de leeftijd. Ons tarief is inclusief toeristenbelasting, ongeacht het aantal personen.

Nu reserveren

€ 20,00 per nacht 

2 nachten € 19,00*

vanaf 3 nachten € 18,00*

*prijs per nacht

Wilt u een lange